04101 / 22 60 opan@mail.bg

Кмета на община Опан присъства на Коледно – Новогодишното тържество в ДГ “ИЗВОРЧЕ“ с. Бял извор на 23.12.2016 г.

Децата поздравиха с песни, пожелания и много настроение кмета на община Опан инж. Г. Колев и представители от НЧ „М. Ганчев“ с. Ястребово с настъпващите Коледно – Новогодишни празници.

Директорката Д. Динева, отправи сърдечни благодарности към кмета на общината за подобряване на материално техническата база на ДГ „ИЗВОРЧЕ“ с. Бял извор и непрекъснатите грижи към обучението и възпитанието на децата.

Кмета на общината отправи сърдечни пожелания за здраве, много енергия, безгрижни игри, сърцата им да са отворени с добро към света, бъдещи успехи в училището за децата от ПГ и да слушат добре мама и тати. Весела Коледа!

Нетърпеливи да получат своите мечтани подаръци, малките палавници със затаен дъх се подредиха пред добрия старец. Всяко дете получи подарък от представителите на НЧ „М. Ганчев“ и торбички с лакомства от кмета на общината и ръководството. 


През месец май 2016 г. с Решение на ОбС, бе закрита ЦДГ с. Опан. ДГ  „ИЗВОРЧЕ" с. Бял извор остана единствена за 13 те  населени места на община Опан. В нея се възпитават и обучават 26 деца, които са събрани в една сборна възрастова група от 3 – 6 годишна възраст.

 

 

OPAC OK Solvit Дискриминация